Σεισμόσ Κρητη - Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους : Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 342 χλμ.

Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο . Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Στην περιοχή εξακολουθούν να σημειώνονται μετασεισμοί.

Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, κατέγραψε στις 04:05 το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους from www.grtimes.gr
Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, κατέγραψε στις 04:05 το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 342 χλμ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Στην περιοχή εξακολουθούν να σημειώνονται μετασεισμοί. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24.

Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, κατέγραψε στις 04:05 το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σεισμός 4,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη λίγο μετά τις 4 το πρωί της παρασκευής. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 342 χλμ. Στην περιοχή εξακολουθούν να σημειώνονται μετασεισμοί. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο . Η πρώτη σεισμική δόνηση στην δυτική κρήτη, σημειώθηκε στις 10.45 το πρωί της παρασκευής, μεγέθους, τελικά 4,5 ρίχτερ, αν και οι αρχικές .

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Η πρώτη σεισμική δόνηση στην δυτική κρήτη, σημειώθηκε στις 10.45 το πρωί της παρασκευής, μεγέθους, τελικά 4,5 ρίχτερ, αν και οι αρχικές . Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 342 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός .

Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης. Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη
Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη from www.ieidiseis.gr
Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Στην περιοχή εξακολουθούν να σημειώνονται μετασεισμοί. Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 342 χλμ. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, κατέγραψε στις 04:05 το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμός 4,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη λίγο μετά τις 4 το πρωί της παρασκευής. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο .

Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός 4,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη λίγο μετά τις 4 το πρωί της παρασκευής. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Η πρώτη σεισμική δόνηση στην δυτική κρήτη, σημειώθηκε στις 10.45 το πρωί της παρασκευής, μεγέθους, τελικά 4,5 ρίχτερ, αν και οι αρχικές . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Στην περιοχή εξακολουθούν να σημειώνονται μετασεισμοί. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, κατέγραψε στις 04:05 το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Έλαβε χώρα κατά την ανατολή του ηλίου τις 21 ιουλίου 365 με επίκεντρο κοντά στις ακτές της δυτικής κρήτης.

Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Η πρώτη σεισμική δόνηση στην δυτική κρήτη, σημειώθηκε στις 10.45 το πρωί της παρασκευής, μεγέθους, τελικά 4,5 ρίχτερ, αν και οι αρχικές . Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 342 χλμ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη
Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη from i1.wp.com
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο . Η πρώτη σεισμική δόνηση στην δυτική κρήτη, σημειώθηκε στις 10.45 το πρωί της παρασκευής, μεγέθους, τελικά 4,5 ρίχτερ, αν και οι αρχικές . Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 342 χλμ. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη.

Η πρώτη σεισμική δόνηση στην δυτική κρήτη, σημειώθηκε στις 10.45 το πρωί της παρασκευής, μεγέθους, τελικά 4,5 ρίχτερ, αν και οι αρχικές . Οι σεισμολόγοι εκτιμούν ότι ο νέος αυτός σεισμός . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Σεισμός 4,3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη λίγο μετά τις 4 το πρωί της παρασκευής. Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 342 χλμ. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο . Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη στις 12.24. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, κατέγραψε στις 04:05 το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Στην περιοχή εξακολουθούν να σημειώνονται μετασεισμοί.

Σεισμόσ Κρητη - Σεισμόσ Τώρα : Σεισμός μεγέθους : Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 342 χλμ.. Η πρώτη σεισμική δόνηση στην δυτική κρήτη, σημειώθηκε στις 10.45 το πρωί της παρασκευής, μεγέθους, τελικά 4,5 ρίχτερ, αν και οι αρχικές . Στην περιοχή εξακολουθούν να σημειώνονται μετασεισμοί. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο . Ο σεισμός στην κρήτη το 365 μ.χ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.