Coronacijfers Per Gemeente / Gemeentelijke bijdrage voor dorpshuizen Godlinze en Spijk / Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, .

Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Gemeenten met weinig inwoners doen het het best: Daarbij valt een gemeente op: De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Dashboard met coronacijfers per gemeente.

Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. Parket vraagt 8 jaar cel voor huiselijk geweld | RTV
Parket vraagt 8 jaar cel voor huiselijk geweld | RTV from rtv.be
Hoe gaat het in de ziekenhuizen en in welke gemeenten gaat het virus. De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . 214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente . Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. De data van dit dashboard zijn . Hoe verhoudt dit aantal zich ten opzichte van andere gemeenten?

Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt.

Daarbij valt een gemeente op: De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Hoe gaat het in de ziekenhuizen en in welke gemeenten gaat het virus. Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober. De data van dit dashboard zijn . Dashboard met coronacijfers per gemeente. Corona per gemeente per dag: Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Gemeenten met weinig inwoners doen het het best: Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Als je naar het aantal nieuwe besmettingen van de voorbije 14 dagen kijkt, scoren logischerwijze de grotere gemeenten (met veel inwoners) .

Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, . Dashboard met coronacijfers per gemeente. Corona per gemeente per dag: Als je naar het aantal nieuwe besmettingen van de voorbije 14 dagen kijkt, scoren logischerwijze de grotere gemeenten (met veel inwoners) .

Als je naar het aantal nieuwe besmettingen van de voorbije 14 dagen kijkt, scoren logischerwijze de grotere gemeenten (met veel inwoners) . Gemeentelijke bijdrage voor dorpshuizen Godlinze en Spijk
Gemeentelijke bijdrage voor dorpshuizen Godlinze en Spijk from i0.wp.com
Corona per gemeente per dag: Wevelgem staat op de vierde plaats met 179 extra besmettingen. De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, . Gemeenten met weinig inwoners doen het het best: Hoe gaat het in de ziekenhuizen en in welke gemeenten gaat het virus. Dashboard met coronacijfers per gemeente.

De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid.

Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Als je naar het aantal nieuwe besmettingen van de voorbije 14 dagen kijkt, scoren logischerwijze de grotere gemeenten (met veel inwoners) . De data van dit dashboard zijn . Hoe verhoudt dit aantal zich ten opzichte van andere gemeenten? Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, . Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Corona per gemeente per dag: Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Grafiek laat het aantal nieuw gemelde besmettingen per dag zien. Daarbij valt een gemeente op: Dashboard met coronacijfers per gemeente. Hoe gaat het in de ziekenhuizen en in welke gemeenten gaat het virus. Het aantal positieve tests per gemeente tussen 6 en 12 oktober.

Hoe verhoudt dit aantal zich ten opzichte van andere gemeenten? De data van dit dashboard zijn . Dashboard met coronacijfers per gemeente. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Grafiek laat het aantal nieuw gemelde besmettingen per dag zien.

Hoe gaat het in de ziekenhuizen en in welke gemeenten gaat het virus. Coronavaccinatie Kaart / Informatiemateriaal Over
Coronavaccinatie Kaart / Informatiemateriaal Over from www.utrecht.nl
Hoe verhoudt dit aantal zich ten opzichte van andere gemeenten? Grafiek laat het aantal nieuw gemelde besmettingen per dag zien. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, . Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. De data van dit dashboard zijn . Dashboard met coronacijfers per gemeente.

214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente .

Hoe gaat het in de ziekenhuizen en in welke gemeenten gaat het virus. De gemeenten met een lager aantal zijn in het lichtblauw aangeduid. Deze kaart laat per gemeente zien hoeveel mensen daar de afgelopen 2 weken besmet zijn geraakt met het coronavirus, in het ziekenhuis zijn opgenomen of . Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, . Als je naar het aantal nieuwe besmettingen van de voorbije 14 dagen kijkt, scoren logischerwijze de grotere gemeenten (met veel inwoners) . Gemeenten met weinig inwoners doen het het best: Dashboard met coronacijfers per gemeente. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken . Grafiek laat het aantal nieuw gemelde besmettingen per dag zien. Wevelgem staat op de vierde plaats met 179 extra besmettingen. Hoe verhoudt dit aantal zich ten opzichte van andere gemeenten? 214 gemeenten overschrijden alarmdrempel, zoveel nieuwe besmettingen telt uw gemeente . De data van dit dashboard zijn .

Coronacijfers Per Gemeente / Gemeentelijke bijdrage voor dorpshuizen Godlinze en Spijk / Op deze kaart zie je per gemeente het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, .. De data van dit dashboard zijn . Opvallend is het aantal besmettingen in de biblebelt. Dashboard met coronacijfers per gemeente. Coronagegevens van het cbs, ecdc, lcps, nice & rivm, dagelijks verzameld en bijgewerkt. Coronabesmettingen per gemeente in de voorbije twee weken .